27 април 2024

(събота)

Начало 10:00

ул. „Г. С. Раковски“ 108, етаж 2

Програма:

Начало – край
Тема
Лектор
10:00 – 10:45
„Какво представлява естествената психотерапия?“
11:30 – 11:45
Пауза (15 мин.)
13:15 – 14:15
Обедна пауза (60 мин.)
15:45 – 16:00
Пауза (15 мин.)
17:30 – 17:45
Пауза (15 мин.)
17:45 – 19:00
„Любящата принадлежност като ядро на eстествената психотерапия” и Финал

Лектори:

Орлин Баев Биляна Тодорова Даниел Чутров Инес Райчева Малина Атанасова Мария Петкова Спасимир Иванов Стефи Божилова Даниел Троев Яна Донкова

Орлин Баев

Основател

Орлин Баев, интегрален психотерапевт, акредитиран от EUROTAS GLOBAL. Създател на психотерапевтичната модалност Естествена Психотерапия.

Биляна Тодорова

Специализант към БАЕП

Бакалавър по Публични комуникации и Магистър по Публична Администрация. Тази година завършвам Магистратура по Психология и се обучавам едновременно като специализант по Психотерапия в школата по Естествена психотерапия. Предприемач с два собствени бизнеса, свързани със здравословно хранене и емблематичен еднометров шоколад. а заедно със съпруга ми създадохме и развиваме център за духовно и енергийно лечение.

Даниел Чутров

Специализант към БАЕП

Психолог и психотерапевт с фокус върху здравословно функциониране и оптимално представяне във всяка сфера, завършващ спортна психология.

Инес Райчева

Специализант към БАЕП

Професионалният път на Инес Райчева е свързан с философията, педагогиката, психологията и медиацията.

Сред основните ѝ интереси е ненасилствената комуникация, която прилага в работата си с деца и възрастни.

На фестивала ще ни представи лекция, свързана с личния и професионалния ѝ опит в емпатичното и ефективно общуване с тийнейджъри.

Малина Атанасова

Специализант към БАЕП

Малина Атанасова е психолог и специализант в школата по Естествена психотерапия. В своята практика тя подкрепя хората, преминаващи през състояния на тревожност, депресия, проблеми, свързани със стреса и трудности във взаимоотношенията.

Подходът, който следва е индивидуален за всеки човек, като обединява методи като когнитивно-поведенческа терапия, хипнотерапия, регресия и семейни констелации.

Мария Петкова

Специализант към БАЕП

Спасимир Иванов

Специализант към БАЕП

Стефи Божилова

Специализант към БАЕП
Стефи Божилова е психолог, хипнотерапевт, медиатор, йога инструктор. Психотерапевт. Нейна страст е да пътува, да пише, да изследва дълбините на човешката психика, да споделя себе си.

Даниел Троев

Специализант към БАЕП

Даниел Троев е психолог, провеждащ консултации, лекции и курсове за справяне с тревожност, паник атаки, емоционални проблеми и житейски кризи. През последните десет години е повлиял положително на хиляди хора – с консултации, обучителни видеа и медийни участия.

Яна Донкова

Специализант към БАЕП

Яна Донкова е магистър психолог. Специализант четвърта година в БАЕП. В практиката си използва хипнотерапия, лечебни регресии, медитация, психотелесни и психоаналитични подходи. Работи с деца и възрастни в град Хасково.

Купи билет

Цената за един билет е 120 лв. (с ДДС)